Skip links

DE ONTHARINGSMETHODE VAN SKIN’S?

 

ONZE MISSIE:

De kwaliteit van ontharing in professionele salons verbeteren tot de beste kwaliteit die mogelijk is.

Dankzij deze revolutionaire techniek van ontharen en kwalitatief uitstekende producten kan de specialist de beste methode van ontharen aanbieden. SKIN’S zorgt voor verrassende resultaten en is uniek. Zowel nieuwe als bestaande klanten zullen de weg naar de SKIN’S specialist vinden en nooit meer anders willen!

 

EUROPESE KWALITEITSKIN’S heeft in samenwerking met een Engelse fabrikant onderzoek gedaan naar de techniek van Brazilian Waxing. Er zijn uitgebreide testen uitgevoerd om te komen tot de beste producten. Waxsoorten werden vervolgens samengesteld tot Braziliaanse waxen waarvoor traditionele en bekende waxen niet geschikt zijn. Deze zorgen voor betere resultaten, goede kwaliteit en veiligheid voor de consument.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE BRAZILIAANSE ONTHARINGSMETHODE VAN SKIN’S?

VANAF 1 MM LENGTE !!

Haren worden met de SKIN’S methode al vanaf een lengte van 1 mm verwijderd! Laat de huid 48 uur van tevoren exfoliëren voor het beste resultaat!

 

LAGE TEMPERATUUR

SKIN’S wax smelt bij een lage temperatuur. Hierdoor hebben alle soorten een veel lagere gebruikstemperatuur vergeleken met traditionele waxen. Ze liggen dichtbij de lichaamstemperatuur.

 

HOGE ELASTICITEIT

SKIN’S wax heeft geen strips nodig en wordt direct aangebracht op kleine en grote oppervlakken. Het verwijderen gaat makkelijk en snel.

 

VRIENDELIJK VOOR DE HUID

SKIN’S is een aangename, bijna pijnloze behandeling en is ook ideaal voor mannen. Efficiënt bij moeilijke en korte haren. Is geschikt voor de meest gevoelige huiden.

 

ZACHTE HUID

De huid blijft gehydrateerd, zacht en zijdeachtig voor langere tijd.

 

LANG EFFECTIEF

SKIN’S ontharing geeft langer effect dan de traditionele methode: zelfs de kortste haren worden met haarzakje verwijderd. Effectieve epilatie die wel tot 6 weken duurt.

 

MAKKELIJK TE VERWIJDEREN

SKIN’S waxen zijn flexibel, breken niet en zijn gemakkelijk van de huid te verwijderen met een eenvoudige handeling.